UVT Agroland Timișoara a avut două jucătoare convocate la naționala de cadete a României, care s-a calificat la Europeanul U18 din Olanda. Adelina Ungureanu și Bianca Pașca au fost jucătoare de bază ale naționalei care a bifat două victorii la Ploiești.

România a pierdut cu 3-2 (25-20, 25-27, 25-23, 18-25, 4-15) primul meci de joi cu Rusia. Vineri, România a câștigat cu Portugalia la scorul de 3-0 (25-16, 25-15, 25-13), iar sâmbătă, tricolorele au câștigat și cu Azerbaidjan, tot cu 3-0 (25-4, 25-12, 25-13). aAdelina Ungureanu și Bianca Pașca au fost jucătoare de bază.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Adelina Ungureanu s-a transferat de la Botoșani la agroland, unde a progresat foarte mult. ”Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt, sentimentele de fericire, mândrie și satisfacție ne-au copleșit pe toate, acum realizăm că a meritat absolut tot, toate sacrificiile și toată munca din această lungă și obositoare perioadă de pregătire, care s-a încheiat în cel mai frumos mod posibil. Pe această cale le mulțumesc echipei mele și staff-ului tehnic, meritul este al fiecăruia în mod egal. Așteptam cu nerăbdare Campionatul European din Olanda. Este o noua mare provocare pentru noi, unde ne vom juca cu încredere toate șansele și vom încerca să facem un rezultat notabil pentru țara noastră, pentru noi și pentru toți cei care ne susțin. Felicitări Romania!!!”, a declarat extrema de 17 ani.

Bianca Pașca a venit vara aceasta la Timișoara, din Baia Mare. ”Este un sentiment de nedescris, totul este la superlativ când vine vorba de fericire. Am reușit ceea ce n-au reușit multe generații, am muncit extrem de mult și cred că merităm această calificare. Cel mai greu a fost să trecem peste înfrângerea cu Rusia, deoarece puteam reuși ceva incredibil. Am jucat foarte bine pe parcursul acelui meci, dar din pacate a fost un rezultat negativ. Nu mai contează, mergem la Euro!”, a punctat coordonatoarea naționalei.

foto: facebook.com/frvolei

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.