Joma - JSport.roJSport.ro

UVT Agroland Timișoara s-a impus cu 3-2 la primul meci oficial din 2018, jucat pe teren propriu cu Dinamo. Bucureștencele au reușit să pună mari probleme elevelor lui Bogdan Paulm care au câștigat meciul doar după o diferență clară pe final, când au fost ajutate de plusul de maturitate, după 135 de minute de joc efectiv. 

Dinamo s-a instalat în controlul meciului din debut, iar Agroland a egalat la 23-23 după o greșeală comisă de Artin și până la urmă a luat primul set cu 25-23. În al doilea set, bucureștencele au fost din nou vioara principală și s-au impus cu 25-17. Gluma a continuat să se îngroșase în debutul setului trei, început mai bine tot de formația vizitatoare. Agroland a egalat la 10 și a condus cu 11-10, după punctele reușite de Pîrv și Petra.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Timișoara a fost scurt timp la conducere, deoarece Dinamo a egalat la 16-16, fără însă a putea reveni, astfel că gazdele au mai luat un set cu 25-23. Echipa bucureșteană a reușit să joace din nou bine și în setul patru, încheiat cu 25-22 pentru dinamoviste, cu un atac semnat de fosta jucătoare de la Agroland, Adelina Ungureanu. Până la 8-8 a fost echilibru și în setul decisiv, câștigat de bănățence totuși cu 15-9.

Agroland va juca la mijlocul săptămânii returul din a doua fază a Cupei României, cu CSM București, care s-a impus în tur cu 3-0. În campionat, timișorencele se vor deplasa la Lugoj pentru derby-ul județului Timiș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.