Joma - JSport.roJSport.ro

Sezonul intern de volei a adus miercuri ultimul cuplaj voleibalistic la Timișoara, asta deoarece băieții au susținut ultima ”reprezentație”, Agroland s-a impus cu 3-0 în derby-ul cu CSM Lugoj, în timp ce Universitatea a pierdut cu 3-0 cu Știința Explorări.

UVT Agroland Timișoara nu a avut probleme cu CSM Lugoj, după un 3-0 (25-21, 25-19,  25-16), în care s-a văzut din nou diferența dintre locurile 5 și6 din play-off. În majoritatea momentelor, elevele lui Bogdan Paul au dominat meciul. Lugojul va termina sâmbătă campionatul,cu un meci acasă cu Știința Bacău.Agroland va juca ultimul meci luni, la campioana CSM București, într-un joc televizat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ceea ce o privește pe CSU UVT Timișoara, ”studenții” au cedat cu 3-0 (25-11, 27-25, 25-20) cu Știința Explorări Baia Mare, după un meci în care bănățenii au avut și momente bune de joc. Timișorenii au terminat sezonul, deoarece au jucat în devans cu CNE 2 Baia Mare și Unirea Dej. Locul ocupat este 11, cu patru victorii, una cu u Cluj și trei cu nou-promovata băimăreană.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.