Joma - JSport.roJSport.ro

UVT Agroland Timișoara a fost singura echipă victorioasă din cele trei prim-divizionare de volei din Timiș, după 3-1 pe terenul Penicilinei Iași. În schimb, Universitatea a pierdut acasă cu 3-1 cu Steaua, după o prestație peste așteptări cu liderul din divizia masculină, dar CSM Lugoj a pierdut cu același scor la ultima clasată U NTT Data Cluj.

Agroland a mers vineri cu avionul în ziua meciului la Iași și a lăsat un set pentru moldovence, după 25-22, 20-25, 25-17, 25-15. Timișorencele antrenate de Bogdan Paul au cedat în setul doi după ce jocul a funcționat așa cum ar trebui abia în setul al patrulea. Totuși, totul s-a terminat cu bine, iar formația nou-promovată a ajuns la a cincea victorie consecutivă. Altfel, o deplasare lungă dar nu așa grea, deoarece până în 17 februarie, încă mai există avion pe ruta Timișoara-Iași.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot vineri, CSU UVT Timișoara a pierdut tot cu 3-1 cu liderul Steaua, după 19-25, 23-25, 29-27, 22-25. Roș-albaștrii au venit în Banat după ultimul meci din cupele europene, jucat la Lisabona, unde au și pierdut. Un bun prilej pentru ”studenți” să lupte frumos,mai ales în sfertul trei, câștigat după o luptă asiduă. 3-1 a fost oricum scorul rundei și pentru CSM Lugoj, care a cedat sâmbătă cu acest scor la Cluj, după 25-20, 25-23, 18-25 și 25-18. Fără punct, echipa lui Valerijan Luka a căzut pe locul 7.

Săptămâna viitoare, Universitatea merge pe terenul lui Dinamo, în timp ce Agroland va juca acasă cu CSM București. La Lugoj va veni Penicilina Iași.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.