Ultima etapă din sezonul regulat aduce o deplasare dificlă pentru fetele de la UVT Agroland Timișoara. Echipa are meci la Târgoviște, echipă clasată pe locul 3, față de 5, pe care se află bănățencele. Bogdan Paul merge în Capitală cu zece jucătoare.

Larisa Vasilică și Petruța Orlandea nu fac deplasarea deoarece zilele acestea dau probele orale ale Bac-ului. ”CSM Târgoviște este o formație puternică, știm foarte bine cum joacă. Evoluăm pe terenul unei echipe care vine după o victorie muncită în Bacău, evident se anunță un meci dificil. Din păcate, în volei nu e ca la sărituri cu schiurile, să primește puncte și pe impresie artistică. Aici punctele se contabilizează matematic, câștigi sau nu câștigi. De pomană jucăm bine dacă nu câștigăm. Eu îmi doresc să câștigăm seturi și puncte și cu primele patru echipe din campionat. Chiar dacă am plecat cu un obiectiv mai puțin îndrăzneț, nu înseamnă că nu ar trebui să ne gândim la mai mult sau să ne dorim mai mult. Trebuie să poți să repeți figura din ultimul set cu CSM București. Într-adevăr, poate fi un avantaj pentru noi că Târgoviște vine după niște meciuri lungi și grele.  Să nu uităm însă că CSM Târgoviște are o bancă destul de lungă și are jucătoare care, nefiind titulare de drept, pot să intre și să le suplinească foarte bine pe titulare”, a precizat antrenorul de la Agroland.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Echipa a mers cu avionul până la București, iar de acolo merge spre Târgoviște. Daniela Lupescu e de părere că serviciul va fi foarte important în acest meci. ”Încercăm să ne revenim după meciul cu CSM București, sperăm să fim într-o formă cât mai bună pentru partida de miercuri și să reușim o surpriză, un rezultat bun. Noi ne-am dorit și acasă punct sau puncte, dar în final CSM a câștigat cu 3-1. Nici un meci nu seamănă cu altul, noi sperăm să reușim un rezultat bun și să luăm cât mai multe puncte. Fetele de la Târgoviște au o apărare bună și un blocaj destul de înalt. Noi sperăm să fim mai rapide decât ele și să reușim să avem un serviciu cât mai puternic. Ar fi bine să repetăm evoluția din meciul cu Bacău. A mers totul perfect, de la primul set la ultimul punct din setul al treilea. Ne-am înțeles perfect, am avut un timing bun la toate procedeele”, a declarat timișoreanca.

Meciul începe miercuri la ora 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.