UVT Agroland Timișoara și CSU UVT Timișoara au fost nevoite să găsească soluții de avarie pentru meciurile din play-off, respectiv play-out, pe carele aveau de jucat la sfârșit de săptămână. Echipele de volei masculin și feminin nu pot juca în oraș din cauza Cupei României la badminton.

Concret, sala de sport de pe strada Oituz, ridicată de UVT, va fi gazda competiției de badminton. Deși voleiul are un număr mai mare de spectatori în Timișoara, cele două echipe de prima ligă din oraș au fost nevoite să își găsească soluții pentur a juca. Cu mari șanse de a retrograda la final de sezon, ultima clasată CSU UVT Timișoara ar fi jucat acasă cu U Cluj un meci vital din play-out, dar au mutat meciul în Ardeal, pentru sâmbătă, la ora 13,30. Partida retur se va disputa la Timișoara.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Nou-promovata Agroland, care e pe locul 5, a încercat să găsească soluții pentru al doilea meci din play-off, la fel de important în clasament, cu Știința Bacău. La Sala ”Constantin Jude” nu s-a putut din cauza programului aglomerat de meciuri și antrenamente ale echipelor de handbal, baschet și futsal. până la urmă,clubul a mutat meciul la Lugoj, sâmbătă de la ora 16,30, într-un cuplaj cu CSM-ul local, care va juca de la ora 19 cu Târgoviște, tot în play-off.

Nu este pentru prima dată când pentru competițiile de badminton se bulversează programul echipelor timișorene de prima ligă. În anii precedenți, în luna martie, cu meciuri importante de clasament, baschetul și handbalul rămâneau fără poziții de antrenament pentru competițiile internaționale de badminton, jucate cu tribunele golașe în Sala ”Constantin Jude”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.