CSM Lugoj a făcut un nou meci de infarct în fața propriilor suporteri, terminat cu 3-2 în fața tinerelor de la Dinamo, după 128 de minute de joc efectiv. Două seturi au avut nevoie de prelungiri, iar în decisiv, gazdele au fost mai tari. Cu acest rezultat, lugojencele au mers la 12 puncte, față de cele 10 ale bucureștencelor și rămân pe locul 6.

Dinamo a condus în debutul primului set, unul foarte echilibrat. După mai multe momente de egalitate, inclusiv la 22-22, Lugojul a realizat trei puncte consecutive, prin Bălae, Jakic și Cveticanin, astfel că gazdele au luat setul cu 25-22. Bănățencele au condus în debutul setului al doi,ea iar Dinamo a putut doar să egaleze la 14 și 17, însă pe final, bucureștencele au reușit să egaleze la 24, iar apoi, au câștigat setul la 30-28, după un atac câștigător al Adelinei Ungureanu.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Setul al treilea a fost controlat de Dinamo, care s-a impus cu 25-11 și a preluat conducerea partidei cu 2-1. Dinamovistele au condus primele schimburi de mingi din setul patru, după care Lugojul a revenit. Meciul s-a echilibrat destul de mult, iar la 19-21, formația bănățeană a cerut time-out. Gazdele au egalat la 22-22 pe erorile bucureștencelor, iar setul s-a dus în prelungiri. Ucraineanca Shvanska a dat cele două puncte câștigptoare care au tranșat setul la 28026 pentru gazde și au dus lupta în decisiv.

În setul decivis, gazdele s-au descurcat mult mai bine și s-au impus cu 15-7, după Săptămâna viitoare, lugojencele se deplasează la U NTT Data Cluj, formație nou-promovata.

foto: Sivliu Boian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.