Joma - JSport.roJSport.ro

Sâmbătă după-amiază, cele două echipe de volei de prima ligă din Timiș au jucat meciuri de campionat. CSM Lugoj a bifat al treilea succes consecutiv de când a început anul 2020, cu 3-0 la Cluj. Universitatea Timișoara în schimb a pierdut cu 3-2 acasă cu Știința Explorări Baia Mare.

Lugojencele au tranșat foarte ușor meciul de la Cluj, în 74 de minute. Primul set a fost adjudecat cu 25-19, iar apoi, a fost 25-21 pentru oaspete, respectiv 25-16. Până acum, lugojencele s-au încălzit foarte bine în campionat, unde au bifat 9 puncte din tot atâtea posibil și au ajuns la cota 21. CSM-ul rămâne pe locul 5, iar marea provocarea va fi miercuri de la ora 19, când e programat primul meci din optimile Challenge Cup, cu YHT Istanbul, echipa celor de al Turkish Airlines.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Putea fi o victorie și pentru Universitatea, dar voleibaliștii timișoreni au cedat acasă cu 3-2 în fața următoarei clasate, Știința explorări Baia Mare, după 115 minute de joc. A fost un meci echilibrat, început cu 25-23 pentru maramureșeni Timișoara a luat următoarele seturi cu 27-25, respectiv 25-19. Vizitatorii au luat setul patru cu 25-22, și apoi au condus tot timpul în decisiv, până la 15-13. CSU UV Timișoara s-a ales doar cu un punct și a ratat șansa să egaleze punctele maramureșenilor.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.