Joma - JSport.roJSport.ro

Voleibalistele de la CSM Lugoj continuă succesele în amicale, după ce au câștigat turneul Cupa Centenarului, organizat de U NTT Data Cluj. Turneul, deși trebuia să implice trei jocuri, s-a redus doar la doua, după ce CSM Târgu Mureș s-a retras pe ultima sută de metri.

De altfel, echipa de volei fete este ultima echipă a clubului din orașul ardelean care este retrasă din competițiile oficiale,, după cele de fotbal, futsal și baschet feminin și masculin. Divizia A1 va rămâne cu 11 echipe, în formulă impară. La Cupa Centenarului, Lugojul s-a impus cu 3-1 cu maghiarele de la Jaszbereny, după scorul pe seturi de 25-21, 25-23, 26-28, 25-22. Apoi, lugojencele au câștigat și partida cu U NTT Data Cluj, la scorul de 3-2, după 25-23, 21-25, 25-21, 15-25, 15-8.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSM-ul a jucat cu următorul sextet de bază: Diana Balintoni – coordonator, Andreea Petra, Daiana Roman – centri, Tamara Ignjic, Laura Petria – secunzi, Nina Kocic – universal, Adriana Popa – libero. Au mai jucat Alexandra Cauc, Andra Badiu – Savu, Alexandra Panțiru și Bianca Albăstroiu. Diana Balintoni a primit titlul de cea mai bună ridicătoare a turneului. Pentru bănățence, urmează un turneu la Lugoj, cu echipa din Cluj, Volei Alba Blaj și sârboaicele de la Lajkovac.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.