Joma - JSport.roJSport.ro

În acest an, CSM Lugoj va juca pentru prima dată în Cupa Challenge. Voleibalistele din orașul de pe Timiș au început amicalele la sfârșitul săptămânii trecute, cu un meci de verificare cu Linamar Bekescsaba, iar acum, va participa timp de trei zile al un turneu amical organizat la Cluj.

Sâmbătă, Lugojul și Bekescsaba și-au împărțit seturile, după un joc care s-a terminat cu 2-2, situație imposibilă într-un joc oficial. Primul set a revenit unguroaicelor, cu 25-22, pentru ca apoi gazdele să se impună în seturile următoare cu 25-17 și 25-23. Oaspetele au luat următorul set cu 25-17. Lugojul a început cu Balintoni la coordonare, Petre și Roman centri, Cauc și Ignjic, extreme, Kocic libero și Popa, libero. Au mai jucat Petria, Albăstroiu și Panțiru. Au lipsit junioarele Popa și Bărbulescu, care au jucat cu naționala României la Mondialul U18.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De vineri până duminică, CSM Lugoj va juca alte trei meciuri de verificare. Vineri de la ora 16, bănățencele dau piept cu CSM Târgu Mureș în prima zi a turneului de la Cluj. Sâmbătă de 18,30, Lugojul joacă cu U NTT Data Cluj, iar duminică de la ora 10, cu unguroaicele de la Jaszbereny. Ulterior, va urma un turneu la Lugoj, la care vor participa U NTT Data Cluj, campioana Serbiei OK Zeleznicar Lajkovac și campioana României Volei Alba Blaj.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.