Joma - JSport.roJSport.ro

Voleibalistele de la CSM Lugoj s-au achitat onorabil de ultimele jocuri de la final de sezon regulat, când au disputat restanțele din Cupa României și din prima etapă a returului cu Știința Bacău, plus jocul cu CSM Târgoviște. Echipa pregătită de Ugljesa Segrt a luat biletele pentru turneul Final Four al Cupei României, dar a cedat în campionat.

Vineri, CSM Lugoj a pierdut cu 3-0 cu CSM Târgoviște, pe teren propriu. În fața fostului antrenor Valerijan Luka, formația din banat s-a predat după 25-18, 25-12 și 25-14, în penultima etapă a sezonului regulat. A urmat însă o mobilizare mult mai bună în partidele amânate din luna ianuarie cu Știința Bacău. Clubul din Moldova a invocat vremea proastă și participarea în cupele europene, iar jocurile au fost reprogramate în ultima săptămână a sezonului regulat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marți, în sferturile Cupei României, Lugojul s-a autodepășit și s-a impus cu 3-0, după 25-18, 25-23 și 29-27, fără să dea vreo șansă Bacăului. Cum era o manșă unică, CSM Lugoj s-a calificat la turneul Final Four al Cupei, care va avea loc în perioada 14-15 mai la Alexandria, și unde vor mai juca Târgoviște, Blajul și CSM București. A urmat o altă „bătălie, joi, în campionat, tot la Lugoj.

De data aceasta, a fost un meci aprig, pierdut de gazde cu 3-2. Bănățencele au lua tprimul set cu 25-23, dar moldovencele au revenit și au câștigat următoarele două seturi. după 18-25 și 22-25, lugojencele au luat încă un set, cu 26-24. În decisiv a fost însă 12-15. CSM Lugoj termină sezonul regulat pe locul 5. Cu 15 puncte, deoarece în ultima etapă din week-end ar fi stat.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.