Joma - JSport.roJSport.ro

CSM Lugoj a pierdut ambele jocuri din săptămâna premergătoare Paștelui ortodox, ambele la scorul de 3-0, și la Târgoviște și la București. Deocamdată, cu acest rezultate, bănățencele au căzut pe locul 6 în play-off, după ce o parte a echipei a suferit o toxiinfecție alimentară în Dâmbovița.

Lugojul a pierdut trei jucătoare din lotul de zece deplasat la Târgoviște. Mai precis, Nina Kocic, Elena Bacic și Bianca Albăstroiu au suferit o toxiinfecție alimentară, la fel ca preparatorul fizic al echipei, Vasile Canea. Meciul de joi de la Târgoviște a fost abordat cu șapte jucătoare și pierdut după 25-21, 25-13 și 25-16. Echipa nu s-a întors acasă, ci a mers la București, unde a jucat meciul restant cu Dinamo, sâmbătă. De data aceasta cu tot lotul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A fost o dispută foarte echilibrată, dar adjudecată de Dinamo, care a utilizat-o și pe veterana Cioroianu. Pe seturi, Dinamo s-a impus cu 25-22, 25-23 și 25-21. Deocamdată, dinamovistele au trecut pe locul 5, cel care duce în Challenge Cup, cu 16 puncte, față de cele 15 ale lugojencelor. Pentru CSM Lugoj urmează două jocuri în Săptămâna Luminată, pe teren propriu.

Primul va fi de 1 Mai, cu Știința Bacău, de la ora 18,30. ocazie cu care va primi titlul de cetățean de onoare al orașului canotoarea Herta Anițaș, medaliată olimpică. Apoi, sâmbătă de la 18,30, lugojencele primesc vizita lui Dinamo.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.