CSM Lugoj a disputat joi primul meci de verificare, în compania campioanei Serbiei, Vizura Blegrad. Bănățencele au pierdut cu 3-0 pe teren propriu, după 25-11, 25-23, 29-27.

La meci au asistat 200 de lugojeni. Valerijan Luka a avut tot lotul la dispoziție. Meciul a fost primul după revenirea din cantonament. CSM Lugoj a stat la final de august șapte zile într-un stagiu centralizat în Serbia, la Banja Kovilaca, unde a făcut antrenamente comune cu Tempo Sremska Mitrovica, formație antrenată de sârbul Goran Nesic, fratele lui Dragan Nesic, fostul antrenor al vicecampioanei CSM Târgoviște. Din cantonament au lipsit Alexandra Panțiru, care a jucat la Campionatul Europena U18 de Volei pe plajă, și Silvana Dascălu,prezentă cu naționala Franței la Universiada de la Taipei.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

După meciul disputat joi la Lugoj, CSM-ul și Vizura Belgrad vor juca din nou, marțea viitoare, în capitala Serbiei. Ulterior, în perioada 22-24 septembrie, lugojencele vor jucala un turneu internațional la Cluj, organizat de Universitatea.

foto: Silviu Boian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.