CSM Lugoj a disputat joi primul meci de verificare, în compania campioanei Serbiei, Vizura Blegrad. Bănățencele au pierdut cu 3-0 pe teren propriu, după 25-11, 25-23, 29-27.

La meci au asistat 200 de lugojeni. Valerijan Luka a avut tot lotul la dispoziție. Meciul a fost primul după revenirea din cantonament. CSM Lugoj a stat la final de august șapte zile într-un stagiu centralizat în Serbia, la Banja Kovilaca, unde a făcut antrenamente comune cu Tempo Sremska Mitrovica, formație antrenată de sârbul Goran Nesic, fratele lui Dragan Nesic, fostul antrenor al vicecampioanei CSM Târgoviște. Din cantonament au lipsit Alexandra Panțiru, care a jucat la Campionatul Europena U18 de Volei pe plajă, și Silvana Dascălu,prezentă cu naționala Franței la Universiada de la Taipei.

Oferte echipament JomaOferte Joma

După meciul disputat joi la Lugoj, CSM-ul și Vizura Belgrad vor juca din nou, marțea viitoare, în capitala Serbiei. Ulterior, în perioada 22-24 septembrie, lugojencele vor jucala un turneu internațional la Cluj, organizat de Universitatea.

foto: Silviu Boian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.