Joma - JSport.roJSport.ro

Vești proaste pentru iubitorii de volei din Lugoj. Deși săptămțna aceasta ar fi urmat să aibă două meciuri acasă, CSM-ul nu mai dispută nicio partidă, deoarece pentru ambele, Știința Bacău a făcut reprogramare.

Practic, Lugojul urma să joace cu Bacăul miercuri, în sferturile Cupei României, iar sâmbătă, în prima etapă din retur. Ambele meciuri erau la Sala ”I.K. Ghermănescu”, de la 18, 30. Inițial, clubul din Moldova a solicitat amânarea meciului de campionat, deoarece joacă și în cupele europene. Totuși, CSM Lugoj se pregătea pentru meciul de Cupă, pentru care a și  tipărit afișe. Însă marți, federația i-a anunțat că nic acest meci nu se va juca, la solicitarea adversarului, deși pentru amânarea meciurilor în mod normal cele două clubuir implicate trebuie să discute.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lugojenii nu au fost prea fericiți să afle decizia unilaterală. ”După jocul de campionat de sâmbătă, 19 ianuarie, echipa din Bacău a solicitat și amânarea partidei de Cupa României, programată miercuri, 16 ianuarie 2019. Motivul care stă ca bază a amânării se leagă de condițiile meteo, improprii, conform reprezentanților echipei din Bacău, efectuării deplasării. Din păcate nu vă putem oferi volei în această săptămână și ne cerem noi scuze pentru lipsa de comunicare a echipei din Bacău, care nu a discutat în nici un moment cu CSM Lugoj, astfel încât clubul nostru a tipărit și publicat deja afișele de meci. Este cel puțin curios modul în care Știința Bacău alege să își trateze partenerii de competiție!”, spun cei de la Lugoj într-jn comunicat.

Deocamdată, nu se știe când se vor juca următoarele partide. Sâmbătă viitoare însă, lugojencele joacă tot acasă, cu U NTT Data Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.