Joma - JSport.roJSport.ro

Voleibalistele de la CSM Lugoj au reluat săptămâna aceasta antrenamentele pentru noul sezon, unul în care gruparea bănățeană va juca pentru prima dată în Cupa Challenge. Pentru stagiunea 2019-2020, echipa va miza pe doar două jucătoare străine. Campionatul nu va avea nici anul acesta 12 echipe, după problemele de la CSM București. 

CSM Lugoj va conta pe Diana Balintoni, Andreea Petra, Daiana Roman, Alexandra Cauc,  Laura Petria, Ionela Canea, Bianca Albăstroiu, Adriana, Andra Badiu Savu, Georgiana Popa, Patricia Bărbulescu sau Nina Kocic, care a absentat de la reunire. De remarcat că Petria (ex Lungu), Popa (ex Rotaru) și Canea revin după perioade în care au stat departe de fileu după ce au născut. Clubul mai negociază pentru a aduce o altă jucătoare din străinătate, pe postul de extremă. Antrenorul principal rămâne Ugljesa Segrt, ajutat de Dragan Grbic și de preparatorul fizic Vasile Canea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reunirea de la început de săptămână, au absentat și trei jucătoare românce, convoate la loturile naționale. Balintoni e convocată la naționala de senioare, care din 23 începe meciurile la Campionatul European. În pregătire cu lotul U18 sunt și Georgiana Popa și Patricia Bărbulescu, pentru Mondialul care începe în 5 septembrie în Egipt.

Divizia A1 a pierdut deja o echipă cu aproape două luni înainte de a începe. CSM București nu va continua, astfel că prima ligă de volei feminin va avea doar 11 formații, în cel mai fericit caz, date fiind și problemele de la CSM Târgu Mureș. În prima Rundă, Lugojul va juca acasă, cu CSU Belor Galați.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.