CSM Lugoj și-a anunțat oficial staff-ul pentru noul sezon, după ce clubul s-a despărțit de fostul tehnician, sârbul Valerijan Luka. Formația din orașul de pe Timiș va continua cu secundul fostului principal, Ugljesa Segrt.

Sgert are experiență în antrenorat, atât ca secund, dar și ca principal, în Serbia, precum și în România. În țara sa, le-a pregătit pe OK Klek și OK Vojvodina Novi Sad, echipe de prima ligă la care a fost antrenor principal. În țara noastră, a fost secund la Medicina Târgu Mureș, Volei Alba Blaj și firește, la Lugoj. Ca antrenor la senioare, a câștigat o medalie de aur și una de bronz, iar la junioare, a ”cules” aurul și argintul cu Târgu Mureș, argintul și bronzul cu Blajul și un bronz cu Vojvodina, în campionatul sârbesc. În 2012 a primit titlul de cel mai bun antrenor în finala Campionatului Național de Junioare.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Secundul lui Segrt va fi Dragan Grbic. De asemenea, preparatorul fizic rămâne Vasile Canea, iar statisticianul echipei va fi Marko Stojanovic. În ceea ce privește lotul, mai mult ca sigur, coordonatoarea Diana Balintoni va reveni la Lugoj. În sezonul recent încheiat, lugojencele au terminat campionatul pe locul 6.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.