Joma - JSport.roJSport.ro

Alerta de coronavirus afectează și evenimentele sportive din județul Timiș, în cază că nu s-au amânat deja, ca meciul de handbal dintre Poli și Buzău, programat joi. La baschet este clar, federația a interzis partidele cu spectatori, în timp ce la volei, se poate, dar cu avize cărora celor de la DSP le este prea greu să le emită, aparent.

CSM Lugoj va juca miercuri la ora 18,30 în play-off, cu CSM Târgoviște. Sala ”Ioan Kunst Ghermănescu” are o capacitate de peste 200 de locuri. Deocamdată, autoritățile permit că sub 200 de spectatori, să aibă loc orice eveniment, fără aviz. Ce se încadrează între 200 și 1000 de spectatori, necesită aviz de la Direcția de Sănătate Publică. Primăria lugojeană a transmis că permite spectatori la meciul cu Târgoviște, dacă DSP va aviza acest lucru.  Cei de la CSM Lugoj au comunicat cu DSP, dar nu li s-a dat nimic scris, ci li s-a spus că sub 200 de persoane nu e nevoie de aviz! ”Ne-au dat un răspuns în aer, nu ne-au dat nimic scris”, ne-a precizat un reprezentant al clubului. Așadar, cu aproape o zi până la meci, situația e ambiguă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În ceea ce privește baschetul, la fel ca la handbal, federația a anunțat că meciurile se vor juca fără spectatori. SCM Timișoara va juca două partide astfel. ”În contextul măsurilor de siguranță luate atât la nivel național, cât și pe plan extern pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, Baschet SCM Timișoara anunță că partidele de pe teren propriu cu echipele CSA Steaua București (18 martie, ora 17:30) și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca (21 martie) se vor disputa fără spectatori. Măsura de prevenție luată la nivel național expiră la data de 31 martie, putând fi însă prelungită dacă situația va impune acest lucru.Astfel, suntem nevoiți să suspendăm toate concursurile cu premii cu care v-am obișnuit la meciuri”, se arată într-un comunicat al clubului.

Pentru meciul de fotbal de sâmbătă dintre ASU Poli și Turris Turnu Măgurele se așteaptă aviz de la DSP și Primăria Timișoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.