Joma - JSport.roJSport.ro

Voleibalistele de la CSM Lugoj au pierdut și al treilea meci din play-off-ul Diviziei A1 de volei feminin, fază în care deocamdată, echipa timișeană nu a câștigat niciun set. Elevele lui Ugljesa Segrt au cedat pe terenul Științei Bacău la scorul de 3-0.

Formația din Moldova a intrat bine în meci și a luat primul set cu 25-12. Jocul a fost mai echilibrat în setul doi, adjudecat însă tot de gazde cu 25-22, iar în setul trei, Știința s-a impus cu 25-13. Un succes după 69 de minute de joc efectiv, iar Lugojul rămâne cu 15 puncte în play-off, pe locul 5. Nina Kocic a dat cele mai multe puncte ale lugojencelor, 14, iar Cazacu a fost cea mai bună realizatoare a Bacăului, cu 16 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSM Lugoj ar fi avut meci la Dinamo în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii, dar bucureștencele au cerut amânarea jocului. Dinamo are cinci voleibaliste la naționala de junioare, dar încearcă și să o aducă pe veterana Alida Cioroianu pentru meciul cu Lugojul, care se va juca, probabil la data de 26 aprilie. Miza este locul 5, care trimite în Cupa Challenge.

Următorul meci al bănățencelor va fi în 15 aprilie acasă cu Blajul. Partida se joacă luni deoarece Sala ”i.K. Ghermănescu” e ocupată la sfârșitul săptămâni viitoare.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.