Joma - JSport.roJSport.ro

CSM Lugoj a terminat campionatul cu fruntea sus, pe locul 5, cu un punct în fața celor de la Dinamo. Echipa din orașul de pe Timiș a bifat astfel prima calificare a orașului de pe Timiș într-o cupă europeană, Cupa Challenge, și speră ca dificultățile financiare să nu ”omoare” visul european al echipei.

Lugojencele au „trăit” periculos pe final de campionat, după meciul pierdut la Dinamo. De 1 Mai, cu Bacăul, bănățencele au pierdut acasă cu 3-0 (25-23, 25-19, 25-19), iar apoi, au învins sâmbătă, tot acasă, pe Dinamo. Timișencele s-au impus cu 3-1 cu bucureștencele după 23-25, 25-18, 25-14 și 21-25 pe seturi. În ultima etapă a sezonului regulat de miercuri, Lugojul a pierdut pe terenul deja campioane Alba-Blaj, la scorul de 3-1 (25-20, 25-16, 22-25, 25-15). Cum Dinamo a pierdut cu 3-2 la Târgoviște, a terminat campionatul cu 17 puncte, iar bănățencele cu 18!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clubul are însă o situație financiară dificilă. ”Suntem mândri de acest lucru, fericiți și bucuroși peste măsură. Vă mulțumim și dacă autoritățile înțeleg această performanță ne vedem la toamnă în Challenge Cup! Dacă nu, aceasta va fi cea mai frumoasă amintire a noastră… JOS PĂLĂRIA!”, este mesajul cu subînțeles postat pe pagina echipei de volei.

Echipa nu intră însă în vacanță, deoarece e calificată la Final Four-ul Cupei României de la Alexandria. Marți de la ora 16, într-un meci televizat, Lugojul va juca cu Târgoviște, În celălalt meci se întâlnesc Blajul și CSM București, iar finala e a doua zi.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.