Joma - JSport.roJSport.ro

CSM Lugoj și UVT Agroland Timișoara au participat la penultimul turneu amical de dinaintea începerii sezonului de meciuri oficiale. Cele două echipei au jucat la Cupa Blajului, turneu în trei organizat de vicecampioana din județul Alba.

La turneu ar fi trebuit să participe și Știința Bacău, care s-a retras, iar organizatorii au decis să se joace minimum patru seturi în fiecare meci. Vineri, Blajul s-a impus cu 4-0 cu CSM Lugoj, după 25-16, 25-18, 25-15, 25-17 pe seturi, într-o oră și 35 de minute de joc. Sâmbătă, Lugojul a repurtat o nouă victorie cu Agroland în amicale, cu 3-1, după 26-24, 25-21,17-25, 25-9. Timișorencele au cedat și duminică, cu Blajul, la scorul de 4-0, după scorul pe seturi de 26-24, 25-17, 25-22,25-8.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Agroland a jucat fără centrul Andreea Petra, accidentată în august, la echipa națională.Centrul încă se reface după o accidentare la gleznă. De asemenea, libero-ul Teodora Pusic e la Campionatul Mondial, cu naționala Serbiei. Jucătoarea de 25 de ani e rezerva jucătoareai Silvija Popovici, dar a fost utilizată de Zoran Terzic. În prima fază, Serbia a câștigat cu 3-0 cu Kenya, Kazahstan și Puerto Rico, iar duminică, plavele au câștgat cu 3-0 cu Mexic.

Săptămâna viitoare, CSM Lugoj va organiza un turneu amical acasă, de vineri până duminică inclusiv.

foto: facebook.com/VoleiAlbaBlaj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.