Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de volei CSM Lugoj va juca în sezonul viitor pentru prima dată în Cupa Challenge, după câteva experiențe anterioare doar în Liga Balcanică. Va fi o vară cu schimbări importante în echipa de volei care a terminat sezonul trecut pe locul 5, mai ales că situația financiară nu e strălucită.

În Cupa Challenge, a treia competiție europeană între cluburi, Lugojul va juca cu cehoaicele de la Dukla Liberec, în optimi. În tur, româncele vor fi gazde, iar jocul va fi programat în perioada 3-5 decembrie. Returul se va disputa în Cehia, în perioada 17-19 decembrie. Vara aceasta va implica permutări importante în lotul lugojencelor. Staff-ul va rămâne același, cu sârbul Ugljesa Segrt principal. Va pleca doar statisticianul Marko Stojanovic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În lot vor fi numeroase modificări. Toate jucătoarele străine din sezonul trecut au părăsit echipa. Cert este că vor rămâne coordonatoarea Diana Balintoni, dar și centrul Andreea Petra. Balintoni participă în perioada aceasta cu naționala României la Silver League. De asemenea, revine extrema Laura Lungu, care a luat o pauză când a devenit mamă.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.