Joma - JSport.roJSport.ro

Echipa de volei CSM Lugoj a parafat ultimul transfer și are definitivat lotul cu care va aborda partidele de Cupa Challenge. Pe lângă revenirea la senioare a tinerei Alexandru Panțîru, la clubul bănățean va juca și Tamara Ignjic, jucătoare din Serbia.

Voleibalista are 25 de ani și evoluează pe postul de extremă. A jucat în Serbia, SUA, Elveția, Franța, Turcia dar și România, la Medicina Târgu Mureș. Celelalte cluburi pe unde a mai trecut sunt Vizura Belgrad, Postar Belgrad, Liu Brooklyn, TSV Dudingen, Bordeaux, Callais, Partizan Belgrad sau Andolu. Tot pe postul de secund, la formația din Lugoj revine Alexandra Panțîru, în vârstă de 19 ani, care sezonul trecut nu a activat la echipa de senioare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lotul lugojencelor pentru noul sezon este următorul: Diana Balintoni (care începe sâmbătă Campionatul European cu naționala României) Bianca Albăstroiu, Tamara Ignjic, Laura Petria, Alexandra Cauc, Georgiana Popa, Alexandra Panțîru, Andreea Petra, Daiana Roman, Ionela Canea, Andra Badiu, Nina Kocic, Adriana Popa și Patricia Bărbulescu.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.