Joma - JSport.roJSport.ro

CSM Lugoj a jucat săptămâna aceasta trei meciuri de verificare, la turneul amical Cupa Rieker, unde au participat doar alte echipe de liga secundă. Formația timișeană mai așteaptă două jucătoare care au probleme cu viza. Între timp, majoritatea fetelor de la Agroland Timișoara și-au găsit echipe.

CSM Lugoj a obținut trei victorii din tot atâtea meciuri la turneul desfășurat timp de trei zile. Au fost succese cu 3-0 cu CSM Lugoj II, CSM Târgu Mureș și Poli Timișoara. Au lipsit extrema Ivana Dinic și unversalul Nina Kocic. Sârboaicele nu primiseră până săptămâna trecută viza, care se prelungește la 90 de zile. De asemenea, nu a jucat nici centrul Daiana Roman, în recuperare după o accidentare. A jucat în schimb Andreea Petra, jucătoarea venită de la Agroland. Miercuri de 18,30, Lugojul primește vizita Științei Bacău, în meciul eliminatoriu din sferturile Cupei României.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La fel ca și Petra, jucătoarele de la desființata Agroland și-au găsit majoritatea echipe. Campioana mondială Teodora Pusic a semnat cu CSM Târgoviște. Sorina Miclăuș a semnat cu Volei Alba Blaj. La Pitești, în liga secundă, au ajuns Daniela Lupescu, Larisa Vasilică și Petruța Orlandea, iar în vederea argeșenilor e și Marisa Radu. Roxana Iancu are și ea oferte din campiontul intern, dupăc e a jucat cu naționala în partidele cu Spania și Bosnia-Herțegovina. În schimb, extrema Diana Cărbuneanu va abandona, aparent, activitatea voleibalistică.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.