Joma - JSport.roJSport.ro

Voleibalistele de la CSM Lugoj au jucat ultimul meci din 2019 în sferturile Cupei României, unde au cedat cu 3-0 pe terenul celor de la Dinamo București. Bănățencele nu au jucat în primul tur al competiției KO, când au avut liber pe tablou.

Primul set a fost echilibrat doar în prima parte a sa, după care Dinamo s-a detașat și s-a impus cu 25-17. Au urmat alte două seturi luate de gazde mult mai ușor. Al doilea s-a terminat cu 25-14, iar ultimul set s-a încheiat la  25-13. Lugojul a folosit și jucătoarele mai tinere pe final, pentru că raportul de forțe era oricum disproporționat într-un meci care a avut fix 60 de minute de joc efectiv. Tamara Ignjic și Georgiana Popa au dat cele mai multe puncte pentru timișence, câte 7. Ariana Pîrv, fosta jucătoare a Agroland Timișoara, a fost principala realizatoare a lui Dinamo, cu 20 de puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În campionat, lugojencele sunt pe locul 6 și vor juca și în optimile Challenge Cup cu YHT Istanbul. Divizia A1 se reia în jurul datei de 11 ianuarie, când CSM Lugoj va juca la Pitești, cu FC Argeș.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.