Joma - JSport.roJSport.ro

Federația Română de Volei este prima federație de jocuri sportive din România care a anunțat că a decis să înghețe actualul sezon competițional. Gheorghe Vișan a decis astfel, din cauza termenului internațional neschimbat de 15 mai. Clasamentul final este deja stabilit, iar CSM Lugoj va participa sigur, pentru al doilea an consecutiv, în Cupa Challenge.

Concret, Vișan a luat decizia și din cauza termenului de 15 mai, rămas neschimbat, dar și la dorința cluburilor. Federația Internațională de Volei impune că toate competițiile naționale să fie gata la data de 15 mai, termen nemodificat de când avem pandemie de coronavirus. la Feminin, din cele 11 echipe din campionat, opt au solicitat înghețarea sezonului, iar între acestea se afla și CSM Lugoj. Decizia a fost de a anula Final Four-ul Cupei României și, implicit, competiția în sine. În cazul campionatului, clasamentele care se iau în considerare sunt cele de la final de sezon regulat, deși începuseră și etapele de play-off și play-out.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, CSM Lugoj rămâne cu locul 5 la final de sezon. Echipa bănățeană fusese eliminată din sferturile Cupei României. În aceste condiții, formația din Timiș va juca în viitoare ediție a Cupei Challenge, pentru al doilea an consecutiv. În sezonul 2019-2020, CSM Lugoj a debutat în Cupa Challenge. În șaisprezecimile competiției, româncele le-au eliminat pe cehoaicele de la Dukla Liberec. Apoi, în optimi, au fost învinse de THY Istanbul. Jucătoarele mai aveau contract până la 1 mai. Deocamdată, clubul a decis sigur că va achita salariul pe luna martie și rămâne de văzut ce se va întâmpla cu suma pentru aprilie.

Situația din Divizia A1 feminină se aplică și la competiția masculină. Universitatea Timișoara este pe locul 10, ultimul. ”Studenții” nu trebuie să se teamă de retrogradare, întrucât în acest sezon, oricum din A1 la masculin nu retrograda nimeni.

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.