Naționala U20 de volei feminin a pierdut vineri seara al doilea meci din calificările pentru mondialul de junioare, la scorul de 3-0 (25-20, 25-18, 25-20) contra Franței. În prima zi, România s-a impus cu 3-1 cu Estonia, la Ploiești, iar sâmbătă, tricolorele vor da piept cu Olanda, formația neînvinsă până acum.

Adelina Ungureanu, extrema de la UVT Agroland Timișoara, a fost din a treia cea mai eficientă jucătoare, cu 5 puncte, după Eliza Varga și Andra Artin. Voleibalista a avut doi ași din serviciu, și a avut și un procentaj de 31% al doilea din echipă, după libero, la preluări. Altă extremă de la UVT Agroland s-a remarcat pozitiv în meciul cu Franța. Sorina Miclăuș, cu 4 puncte reușite din atac și 29% procentaj la preluare, fiind a treia din lot la ambele capitole.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Alte două jucătoare de la UVT Agroland Timișoara au bifat câte un as la serviciu. Este vorba de centrul Petruța Orlandea și de coordonatoarea Bianca Pașca. De asemenea, tot un as a avut și centrul Daiana Roman, de la CSM Lugoj. A jucat și coordonatoarea formației lugojene, Natalia Preda.

foto: doarvolei.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.