Joma - JSport.roJSport.ro

finale cev satellite (43)”Tradiția” s-a respectat și a doua ediție de CEV Beach Volleyball Satellite de la Timișoara, după un nou succes al unui echipe germane. Kim Behrens și Nadja Glenzke au câștigat medalia de aur, urmate pe podium de o echipă din Austria și una din Polonia.

Kim Behrens și Nadja Glenzka au câștigat cu 2-1 (19-21, 21-13, 15-8) finala cu gemenele austriece Nadine și Teresa Strauss. Doar primul set a fost echilibrat, în timp ce în al doilea și al treilea Germania a dominat. ”E prima dată când luăm o medalie de aur. Suntem foarte entuziasmate și vom da o mare petrecere acasă. Anul trecut locul întâi și al doilea au fost ocupate de echipe din Germania. Poate că Timișoara e un turneu pentru Germania”, a declarat Kim Behrens.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Triumful celor două nemțoaice e cu atât mai impresionat cu cât au venit din calificări. ”Nivelul a fost foarte ridicat, a fost o competiție dificilă pentru noi. Am reușit, dar nu ne vine să credem. Când vii din calificări nu crezi că vei fi pe locul întâi. Unoeir e mai bine să fi outsider, îți poate ușura misiunea”, a declarat Nadja Glenzka.

Pentru gemenele Strauss, Timișoara va rămâne primul turneu Satelit unde au luat o medalie. Toată competiția a fost de nivel ridicat. A fost distractiv să jucăm aici. Am fost triste la început, pentru că voiam medalia de aur. Dar acum suntem fericite pentru aur”, a spus Teresa Strauss. Cele două vor merge la altă competiție de top, la Vaduz, în Liechstenstein și la Klagenfurt, în Austria. ”Vom merge la Vaduz, iar apoi vom merge la Klagenfurt, unde am primit un wild-card pentru tabloul principal. Suntem foarte fericite.. E prima noastră medalie la un turneu Satelit, suntem foarte fericite, a adăugat Nadine.

Și pentru polonezele Jagoda Gruszczynska și Dorota Strag e prima medalie la un turneu Satelit, după ce victoria cu 2-1 (19-21, 29-27, 15-7) cu letonele Tina Graudina și Anastasija Kravcenoka. ”E un rezultat bun, e prima noastră medalie la un turneu Satelit. Nu e cel mai ridicat nivel din Europa, dar a fost un nivel bun. Ne bucurăm că primele trei echipe au fost foarte tinere”, a punctat Dorota Strag. ”Ne-a plăcut de toate echipele. Am zâmbit tot timpul, toată lumea zâmbește. Am fost ca o mare familie”, a completat-o Jagoda Gruszczynska.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.