Joma - JSport.roJSport.ro

CSM Lugoj a terminat sezonul după pierderea semifinalei Cupei României, disputată în cadrul turneului Final Four organizată la Alexandria. Echipa bănățeană a cedat la scorul de 3-0 cu CSM Târgoviște, medaliata cu bronz a Diviziei A1 de volei feminin.

Formația din Dâmbovița, pregătită de fostul antrenor al Lugojului, Valerijan Luka, a intrat bine în meci. Primul set a fost adjudecat cu 25-15, fără ca lugojencele să conducă. S-a întâmplat cu 4-1 în setul secund, dar adversarele au revenit și au luat și setul al doilea cu 25-12. În setul trei, elevele lui Ugljesa Segrt au început mai bine și au condus până au fost egalate la 13, pentru ca setul să se termine cu 25-23 pentru târgoviștence. În total, a fost vorba 72 de minute de joc efectiv. Cea mai bună realizatoare a Lugojului a fost Nina Kocic cu 11 puncte, iar pentru adversare, Trică, cu 12 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La Cupa României de volei nu se joacă și finala mică, astfel că pentru lugojence, începe vacanța. În campionat, echipa a terminat pe locul 5, cel care duce în Cupa Challenge. Problemele financiare ale clubului afectează însă și secția de volei, iar lunga vară are deocamdată multe semne de întrebare în jurul fileului lugojean.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.