Joma - JSport.roJSport.ro

Ultima zi calendaristică de iarnă a însemnat și finalul sezonului regulat în ambele campionate de volei, atât în prima ligă a fetelor, cât și în cea a băieților. CSM Lugoj a pierdut acasă cu 3-1 în fața celor de la Volei Alba Blaj, în timp ce Universitatea Timișoara a cedat acasă cu 3-0 în fața Unirii Dej.

Lugojul a început foarte bine meciul în fața formației din Blaj. Conduse, ardelencele au reușit să egaleze pe final de prim set, dar au greșit la serviciu și asta a făcut ca gazdele să ia setul cu 27-25. În setul doi, gazdele s-au descurcat ceva mai bine, pentru 1-1 la general după 20-25 pe tabelă. CSM Lugoj a avut momente în care a condus în setul trei, luat cu 25-23 de oaspete. Apoi, Blajul a terminat setul patru cu 25-19, după 100 de minute de joc efectiv. Ambele echipe vor juca în play-off, de săptămâna viitoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Și CSU UV Timișoara a avut ceva momente bune de joc în fața Unirii Dej. ”Studenții” au fost la conducere și în primul set, luat cu 25-19 de ardeleni. au urmat două seturi câștigate de Unirea cu 25-22, și un total de 77 de minute de joc efectiv. cu un singur succes în sezonul regulat, Timișoara va juca în play-out, de unde în acest sezon nu va retrograda nimeni.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.