Joma - JSport.roJSport.ro

După primele cinci etape din campionat, voleibalistele de la CSM Lugoj sunt pe primul loc în campionat, datorită victoriei cu CSO Voluntari. În schimb, în ceea ce-i privește pe băieții de la CSU UVT Timișoara, în runda a patra au consemnat o nouă înfrângere fără set adjudecat.

Lugojencele au avut o misiune destul de ușoară cu Voluntariul, de care au dispus cu 3-0 acasă, sâmbătă. A fost un scor pe seturi de 25-14, 25-16, 25-16, fără probleme pentru bănățence. Cu acest rezultat, în contextul în care în fiecare etapă, o echipă stă, Lugojul e liderul la zi în A1, cu 13 puncte. Timișencele puteau fi cu punctaj maxim dacă nu pierdeau cu 3-2 cu o etapă în urmă cu Rapidul. CSM-ul a avut și un start mai accesibil de program. Săptămâna aceasta, elevele lui Ugljesa Segrt vor juca pe terenul lui Dinamo.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb, Universitatea rămâne cu 0 puncte după patru etape în campionatul masculin. Ultimul meci a fost pierdut cu 3-0 de timișoreni la Craiova, după 25-12, 25-18 și 25-14, după 56 de minute. Elevii lui Sorin Schiesz rămân cu un singur set luat Zalăului. În primele patru runde, au întâlnit forțele campionatului, așadar, greul cel mare a trecut. Săptămâna aceasta, Timișoara primește vizita celeilalte nou-promovate, SCM Gloria Buzău.

foto: Gabriel Brezeanu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.