România a câștigat Campionatul European Universitar de volei feminin, grație echipei Universității Vasile Alecsandri din Bacău, din care a făcut parte și Lorena Ciocian, de la CSM Lugoj. De asemenea, echipa lugojeană a mai avut o jucătoare la naționala de junioare, und eși UVT Agroland Timișoara a avut două jucătoare chemate.

Universitatea Vasile Alecsandri din Bacău a câștigat cu 3-2 (25-27, 25-22, 26-28, 25-11, 15-11) meciul cu Universitatea din Bordeaux, la competiție de la Rzeszow, Polonia. Coordonatoarea Lorena Ciocian a marcat 10 puncte, și a fost a patra marcatoare e echipei băcăuane. Săptămâna trecută, naționala U19 (foto) a jucat la Balcaniada din Pale, Bosnia-Herțegovina. Junioarele au obținut locul 5.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

România le-a avut în lot pe centrul Daiana Roman de la CSM Lugoj, centrul Petruța Orlandea, de la Agroland, și universalul Larisa Vasilică, tot de la echipa timișoreană. Tricolorele au pierdut cu 3-1 cu Turcia în grupă, iar apoi, cu 3-0 cu Serbia, pentru a câtșiga ultimul meci, cu 3-0, cu Albania. În meciul pentru locul 5, româncele au câștigat cu 3-1 cu albanezele.

foto. facebook.com/frvolei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.