Joma - JSport.roJSport.ro

CSM Lugoj are două jocuri foarte dificile, chiar înainte de sărbătorile pascale, joi și sâmbătă, ambele în deplasare. Voleibalistele din orașul de pe Timiș rămân în continuare fără set câștigat play-off, după cinci meciuri, dar miza reală se referă la meciurile cu Dinamo, cu care încă nu au jucat niciunul dintre cele două meciuri.

CSM-ul a primit convocare pentru Diana Balintoni la naționala mare, după încheierea sezonului, la jumătatea lunii mai. Lugojencele se antrenează săptămâna aceasta fără junioarele convocate la echipa națională: Georgiana Popa, Patricia Bărbulescu și Andra Badiu Savu. De asemenea, Ivana Dinic este accidentată. În play-off, CSM Lugoj are 15 puncte, după ce a pierdut cu 3-0 și cu Blaj și CSM București, și e în continuare pe locul 5, cel care duce în Cupa Challenge. Lupta se dă cu Dinamo, care e pe locul 6, cu 13 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După cinci meciuri din play-off, săptămâna aceasta, CSM Lugoj va juca joi de la ora 17 pe terenul echipei CSM Târgoviște, din runda a VII-a din play-off. Echipa nu revine acasă, deoarece are de juca meciul restant cu Dinamo București, din runda a IV-a. Partida e programată sâmbătă.

foto: Gabriel Brezeanu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.