Joma - JSport.roJSport.ro

Una caldă și una rece pentru prim-divizionarele de vlei feminin din județ. CSM Lugoj a bifat prima victorie din actualul sezon, la scorul de 3-1 cu Dinamo pe teren propriu. În schimb, în etapa a treia, Agroland a pierdut la Târgoviște.

Lugojencele au dominat categoric primele două seturi, pe care le-au câștigat cu 25-19 și 25-11. lucrurile s-au schimbat în setul trei, adjudecat de dinamoviste cu 25-17. La 2-1 la general și la 10-13, a intrat Georgiana Popa, voleibalisăt de doar 15 ani, produs al pepinierei din orașul de pe Timiș. Cu serviciul junioarei, Lugojul a marcat 8 puncte consecutive și setul al patrulea s-a terminat cu 25-16. Cele mai multe puncte pentur gazde le-a dat Nina Kocic, 24.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb, Agroland a avut o viață grea la Târgoviște, în fața fostelor coechipiere Lakovic și Ozun. Timișorencele care îl au în continuare pe Bogdan Paul suspendat, au condus în debutul primului set, dar gazdele au revenit și s-au impus cu 25-22, deși a fost și 22-22. Scenariul s-a repetat oarecum și în setul al doilea, câștigat de gazde mai ușor, cu 25-17. Timișorencele nu au mai a vut un start bun în ultimul set, pierdut în cele din urmă tot cu 25-17. Celemai multe puncte pentru Agroland, 16, le-a semnat Maeva Orle.

Lugojul va avea meci la mijlocul săptămânii, pe terenul celor de la CSM București. Agroland va sta, din cauza numărului impar de echipe.

foto: facebook.com/pg/CSM-Lugoj-volei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.