Joma - JSport.roJSport.ro

CSM Lugoj a ajuns cu cuțitul la os, și din cauza situației financiare, echipa bănățeană  nu a jucat cu titularele în primul set al partidei cu Volei Alba Blaj, pierdută cu 3-0. Situația financiară a clubului din orașul de pe Timiș este una înglodată în datorii, iar nemulțumirile mocnesc la secția de volei.

Tot clubul de drept public are datorii mari. În ultima vreme, s-au mai făcut rost de bani din sponsorizări, iar o tranșaă de 200.000 de lei a fost împărțită mai multor secții. Ultima, de 60.000 de lei, a fost utilizată doar pentru datoriile de la fotbal,  echipa ce evoluează în Liga a III-a. Prim-divizionara de volei a ales să protesteze pentru situația creată. Redăm mai jos comunicatul postat pe contul de Facebook al clubului:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Meciul de gală de astăzi cu tripla campioană a României coincide, din păcate, cu cel mai greu moment de care voleiul din Lugoj are parte în acești opt ani de rezultate meritorii și performanțe notabile, în carea gruparea s-a aflat consecutiv în elita voleiului din țară. Doar din respect pentru competiție, pentru dumneavoastră și pentru o zi grea, tristă a tuturor românilor, forma de protest a actualei echipe nu este una extremă, ci una simbolică . Pe întreg parcursul primului set, staff-ul tehnic nu va folosi în teren prima echipă, cea care a adus în momentul de față clubul în poziție de Play-Off, un grup de sportive și antrenori care nu beneficiază, din păcate, de aprecierea pe care o merită la nivelul muncii și performanței pe care o realizează, mai precis de respectarea unor contracte angajate și neonorate de luni întregi. Vă rugăm să înțelegeți modalitatea la care suntem constrânși să recurgem și să rămâneți alături de volei, de un colectiv a cărui singură vină este că și-a făcut, până în momentul de față, datoria așa cum s-a angajat inițial. Fără ecou, din păcate”

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.