Joma - JSport.roJSport.ro

Echipele de prima ligă de volei din județ nu au avut parte de vreun motiv de bucurie sâmbătă. Atât CSM Lugoj, cât și Universitatea Timișoara au suferit înfrângeri la scorul de 3-0.

Evoluția fetelor de la CSM Lugoj, acasă cu CSM Târgoviște, este dezamăgitoare, în contextul în care în etapa intermediară, clubul a trimis doar șapte rezerve la meciul de pe terenul Bacăului, deoarece sperau să obțină ceva în fața dâmbovițencelor. Bănățencele au pierdut drastic primul set, cu 25-12. Și-au mai revenit în setul doi, luat cu 25-20 de Târgoviște, dar pierdut rușinoș ultimul set, cu 25-10, după 61 de minute de joc efectiv. Echipa din Lugoj rămâne pe locul 5, cu 28 de puncte. Săptămâna viitoare, Lugojul nu are meci, întrucât campionatul are număr impar de echipe. În 26 februarie, urmează meciul important pentru clasament, pe terenul lui Belor Galați.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Universitatea Timișoara a jucat tot acasă, cu Dinamo. ”Studenții” au pierdut primul set cu 25-18, iar apoi, au cedat cu 25-14, pentru a pierde ultimul set cu 25-19. Au fost 60 de minute de joc efectiv. CSU UV Timișoara rămâne pe ultimul loc în Divizia A1, cu 4 puncte. Săptămâna viitoare, ”studenții” au deplasare pe terenul lui U Cluj.

foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

 

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.