Joma - JSport.roJSport.ro

Sâmbătă fără succes pentru ambele echipei de prima ligă de volei din județul nostru. Și Universitatea Timișoara și CSM Lugoj au suferit două înfrângeri fără niciun set câștigat, cu toate că pentru băieți, se anunța o etapă mai accesibilă.

CSU UV Timișoara a jucat pe terenul Câmpiei Turzii, singura echipă pe care în tur au bătut-o cu 3-0, acasă. În deplasare, s-a dovedit a fi o misiune mult mai grea, cu toate că primele seturi au fost strânse. Ardelenii au câștigat cu 25-23 primul set, iar pe al doilea, cu 25-22. Setul trei a fost adjudecat mai ușor de gazde, doar cu 25-16, după 72 de minute de joc efectiv. Universitatea a rămas cu 4 puncte în campionat, și acum a căzut pe ultimul loc, la egalitate de puncte cu Câmpia Turzii. Săptămâna viitoare, Timișoara va juca acasă cu Dinamo.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSM Lugoj a avut un meci greu acasă, așa cum însă se și aștepta clubul bănățean. Dinamo a demonstrat din nou că are o echipă puternică în actuala ediție de campionat. Bucureștencele au luat primul set cu 25-20, pentru ca apoi, să se impună cu 25-14 în actul secund. Setul trei a revenit tot dinamovistelor, cu 25-22, după 71 de minute de joc efectiv. Cu 28 de puncte, lugojencele rămân pe locul 5. Miercuri, CSM Lugoj are alt meci tare, la Bacău, pe terenul Științei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.