Joma - JSport.roJSport.ro

După baschet și fotbal, și Federația Română de Volei a oprit oficial toate competițiile. Asta înseamnă că până în 31 martie, nu au meci nici Universitatea Timișoara, nici CSM Lugoj.

La formația feminină, staff-ul va decide dacă echipa va lua o pauză și la antrenamente sau nu. „Federaţia Română de Volei a decis astăzi să suspende, până în 31 martie, toate jocurile programate în cadrul campionatelor naţionale organizate sub egida acestui for. Asta înseamnă că şi fetele noastre vor intra până la finalul lunii în pauză competiţională, urmând ca tehnicienii formaţiei să decidă programul pentru următoarea perioadă. Cum nouă nu ne-a plăcut deloc să jucăm fără spectatori, sperăm să ne revedem sănătoşi şi cu mult chef de volei în luna aprilie. Iar dacă Divizia A1 va îngheţa definitiv, ne convine locul pe care suntem”, este anunțul celor de la CSM Lugoj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa bănățeană a jucat miercuri fără spectatori cu CSM Târgoviște, în runda a doua din play-off. Referirea la final la înghețarea clasamentului, situație în care se va ajunge doar dacă după 31 competiția nu se reia, e legată de locul 5 pe care sunt timișenele, poziție care duce la o nouă participare în Cupa Challenge.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.