CSU UVT Timișoara a pierdut și cu Dinamo cu 3-0, după un meci care a durat 84 de minute. Bănățenii au avut momente când le-au făcut viața grea rivalilor bucureșteni ai orașului de pe Bega, mai ales în setul al treilea, dar rămân cu un singur set câștigat și 0 puncte după opt etape. 

Timișoara a intrat mai bine în meci, dar Dinamo a egalat la 4 și a preluat conducerea în primul set. După 11-11 însă, bucureștenii și-au intrat în ritm și au reușit să câștige setul cu 25-18. Dinamoviștii au intrat mai bine în setul doi, dar Timișoara a venit din urmă și a egalat la 9-9 și a fost chiar și la conducere prin serviciile as ale lui Dragomir. După 17-17 însă, oaspeții au luat avans și au câștigat și setul doi cu 25-21.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Universitatea a jucat foarte bine mate parte din setul al treilea. Egalarea oaspeților a venit la 18-18, după un serviciu greșit de Traian Gemănariu. Ulterior, „câinii” s-au instalat la conducere prin punctele lui Milutinovic și Munoz. Totuși, timișorenii au reușit să egaleze la 22-22, dar fără folos, deoarece Dinamo a luat setul trei cu 25-22.

Săptămâna viitoare, CSU UVT Timișoara va juca la Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.