Joma - JSport.roJSport.ro

UVT Agroland Timișoara a câștigat cu 3-1 meciul de campionat din a doua etapă, pe terenul lui Dinamo. Elevele lui Bogdan Paul au avut o revenire în setul patru, început mai bine de dinamoviste, și au evitat decisivul după ce au jucat bine în momentele-cheie, în fața unor erori numeroase comise de tânăra echipă bucureșteană.

În total, meciul a avut 104 minute de joc efectiv. Agroland s-a aflat la conducere în primul set, după care gazdele au început să se apropie pericolos. De la egalitate însă, formația nou-promovată a știut să puncteze și să câștige setul cu 7-25. Un al set îndelung disputat a fost și al doileal, început tot cu oaspetele la conducere. Dinamo a revenit însă, dar a trebuit să lupte pentru singurul set câștigat, după ce timișorencele au avut 22-22 și 23-23. Punctele decisive au venit pentru bucureștence, cares-au impus cu 26-24.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Setul al treilea a fost dominat cap-coadă de Agroland, care l-a și câștigat cu 25-11, o diferență enormă. În setul patru, formația alb-roșie a început mult mai bine, dar Agroland a avut putere să revină. Diana Artin, una dintre cele mai bune junioare ale României, a punctat de două ori pentru 22-22, iar dacă bucureștencele luat setul, duceau aprtida în decisiv. Diana Cărbuneanu, Andreea Petra și Andrea  Lakovic au tranșat însă meciul în favoarea formația bănățene, după 25-23.

Miercuri, cele două echipe joacă din nou la București, în Cupa României. Agroland va juca sâmbăta viitoare de la ora 19 în campionat, cu pe teren propriu, cu CSM Lugoj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.