Joma - JSport.roJSport.ro

După o luna ianuarie perfectă în campionat, CSM Lugoj a pășit cu stângul în luna februarie. Echipa bănățeană a pierdut cu 3-2 la Voluntari, după patru succese în A1 după pauza prilejuită de sărbători.

Din primul set, Lugojul a avut de tras, dar a reușit să se impună cu 25-23. Voluntariul a intrat mai bine în setul doi și nu a cedat șefia până la 25-17. Tot gazdele au intrat mai bine și în setul trei, însă lugojencele au revenit și s-au impus cu 25-20. CSO Voluntari a reușit să împingă meciul în decisiv, după 25-17 în setul patru. Formația ilfoveană s-a descurcat mult mai bine în tie-break și a tranșat meciul după 15-10 și 104 minute de joc efectiv. Nina Kocic a fost cea mai bună realizatoarea lugojencelor, cu 18 de puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSM Lugoj se alege cu una singur punct din acest joc, și ajunge la un total de 28. Marți, bănățencele joacă returul meciului cu THY Istanbul, în optimile Cupei Challenge. În turc, formația turcă s-a impus cu 3-0. În campionat, Lugojul va primi apoi vizita dinamovistelor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.