Joma - JSport.roJSport.ro

A fost nevoie de șase etape pentru ca voleibaliștii de la CSU UVT Timișoara să câștige primul meci în Divizia A1, cu cei de la Câmpia Turzii. În campionatul fetelor, după un debut de sezon cu program accesibil, CSM Lugoj a cedat acasă cu Știința Bacău.

Universitatea a jucat acasă cu cei din Câmpia Turzii și s-au impus cu 3-0. pe seturi, scorul a fost de 25-19, 25-18 și 25-23, după ce ardelenii au pus probleme gazdelor doar în ultimul set. Cele mai multe puncte ale timișorenilor le-a reușit din nou Traian Gemănariu, 17. Pentru UVT, sunt primele 3 puncte în campionat, după șase etape în care mai câștigaseră doar un set, cu Zalău. Săptămâna viitoare, timișorenii nu au meci, deoarece ar fi trebuit să joace în primul tur al Cupei României, în care stau. În 30 noiembrie, Universitatea are meci în deplasare la Dinamo.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În schimb, sâmbăta nu a fost la fel de bună pentru CSM Lugoj, deși bănățencele au jucat tot acasă. Știința Bacău s-a impus cu 3-0, după 25-16, 25-14 și 25-13, un meci aproape fără istoric. CSM Lugoj rămâne în aceste condiții, cu 13 puncte după șapte etape. Runda viitoare, CSM Lugoj va avea alt meci dificil, în deplasare la CSM Târgoviște.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.