Joma - JSport.roJSport.ro

Voleibalistele de la UVT Agroland Timișoara s-au impus cu 3-0 pe terenul lui Dinamo, de data aceasta în prima fază a Cupei României. În turul următor, bănățencele vor da piept cu ”tigroaicele” de la CSM București, de data aceasta, în dublă manșă.

Pe seturi, scorul a fost de 25-19, 25-20, 25-20. După meciul pierdut sâmbătă cu 3-1, Dinamo a reușit să mențină un echilibru în debutul setului al doilea și în setul trei, o parte a desfășurării acestuia. După ce bucureștencele au salvat o minge de meci, tânăra Marisa Radu a jucat punctul câștigător. Iată punctele marcat de sextetul de bază: Diana Cărbuneanu (4 puncte), Roxana Bacșiș (12 puncte), Diana Balintoni (2 puncte), Andrea Lakovic (9 puncte), Andrea Petra (8 puncte), Ariana Pîrv (9 puncte) și Mihaela Ozun (libero).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au mai jucat și punctat: Daniela Lupescu (8 puncte), Petruța Orlandea, Larisa Vasilică (4 puncte), Marisa Radu (2 puncte) și Daria Popa Calotă (2 puncte). Antrenorul Bogdan Paul spune că nu l-a mulțumit jocul echipei sale. ”Din punctul meu de vedere, nu a fost un joc foarte bun. Probabil și pentru că Dinamo a folosit un libero foarte tânâr, de la echipa de junioare, și a simțit că nu are posibilitatea să emită pretenții, motiv pentru care, probabil, nici jocul nu a mai avut o miză foarte mare. Nu aș putea să spun că sunt foarte mulțumit de acest joc. Trebuie să înțelegem că sunt lucruri care trebuie gestionate altfel. Pe de altă parte, este o victorie și acum trebuie să pregătim foarte bine meciul de sâmbătă”, a declarat tehnicianul.

Sâmbătă de la ora 19, UVT Agroland va juca derby-ul local cu CSM Lugoj, la Sala „Constantin Jude”.

foto: volei-timisoara.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.