Voleibalistele de la UVT Agroland Timișoara au cedat cu 3-0 pe teren propriu cu CSM București, în meciul tur din faza a doua a Cupei României. Timișorencele au avut momente bune de joc în setul al doilea și în cel de-al treilea, dar forța lotului ”tigroaicelor” și-a spus cuvântul în momentele decisive. 

Agroland a condus cu 2-0, dar ulterior CSM a preluat destul de autoritar conducerea ostilirăților, ia prrimul set s-a terminat cu 25-14. Setul doi a debutat bine pentru gruparea din Capitală, dar timișorencele au avut momente în care s-au apropiat pe final la 2 puncte, iar vizitatoarele au tranșat setul cu 25-22. În setul trei au fost momente de egalitate, la 12-12 și 18-18, dar până la urmă, totul s-a terminat cu 25-18 pentru 72 de minute de joc efectiv.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Bogdan Paul a apreciat că a fost cel mai slab meci al timișorencelor din acest sezon. ”Nu sunt foarte multe lucruri de spus. CSM este o echipă foarte bună în momentul de față, dar ce am jucat noi astăzi nu are nicio legătură cu ce am putea să jucăm și cu un joc pe care să-l devolți în fața unei echipe de nivelul CSM-ului. Nu am avut nicio șansă, cu greșelile pe care le-am făcut și organizarea pe care am avut-o în teren, nicio șansă. Mă deranjează lucrul acesta, în continuare servim foarte prost. Adversarul nostru a servit foarte bine, care își cunoaște foarte bine sarcinile de joc. Am avut inconstanță în primire, nu neapărat foarte multe greșeli, cât inconstanță. Nu am reușit foarte bine să aducem primirea pentru construcția cu centrul, ceea ce noi facem de obicei. E greu să destabilizezi un adversar când ești ușor de citit, ori preluare departe duce la ușurința adversarului de a face puncte. Faptul că te aproprii de advesar când adversarul joacă cu rezerve e irelevant. Noi am jucat cu primele jucătoare de la cap la coadă. Echipa aceasta a demonstrat că poate să joace alt tip de volei și astăzi a fost cel mai prost meci al nostru din acest sezon”, a declarat antrenorul timișorencelor.

Ferhat Akbaș, antrenor ce a câștigat Liga Campionilor din postura de secund, a spus că nu se aștepta la un meci ușor. ”Anterior am jucat la Lugoj, a fost o deplasare de durată pentru noi. De aceea, m-am așteptat la un meci foarte greu. Timișoara e o echipă puternică, dar am făcut față cu brio. Timișoara e o formație bună, e normal că am avut suișuri și coborâșuri. Important e că am făcut față. Ceea ce era important era să câștigăm acest meci, pentru că e Cupa României și era important să batem cu 3-0”, a declarat tehnicianul.

Returul se va juca la București în 17 ianuarie anul viitor. Timișorencele au meci sâmbătă în deplasare la Medicina Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.