Joma - JSport.roJSport.ro

UVT Agroland Timișoara a terminat în stil mare campania de transferuri. După libero-ul Teodora Pusic, componentă a naționalei Serbiei, formația antrenată de Bogdan Paul a adus-o pe franțuzoaica Maeva Orle, componentă a naționalei Hexagonului.

Orle joacă pe postul de universal, are 27 de ani și măsoară 1,86 de metri. Sportiva a jucat până acum doar în Franța, și are 40 de selecții la naționala țării sale. Până acum, Orle a jucat la trei formații: Le Cannet Volley Ball, (2010-2015), ASPTT Mulhouse (2015-2017) și Paris Saint-Cloud (2017-2018). Cu Mulhouse a cucerit titlul, iar cu Le Cannet a luat Cupa Franței și Supercupa. ”Sunt de puține zile aici, dar pot spune că totul este în regulă, echipa m-a primit foarte bine. M-am interesat puțin despre campionatul din România și cred că am luat o decizie bună, mai ales că voi evolua pentru prima oară într-o altă țară. Cu antrenorul Bogdan Paul m-am întâlnit în Liga Europeană, în perioada în care a fost selecționerul României. Am vorbit despre acest lucru și i-am spus că îmi amintesc de el. Știu că este un antrenor experimentat și cred că vom avea o colaborare bună”, a declarat jucătoarea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vara asta, Agroland le-a mai transferat pe Roxana Iancu, Barbora Kosekova, Katarina Jovanovic, Teodora Pusic, Sorina Miclăuș și Cybill Catargiu. Pentru Maeva Orle, a contat și fatul că echipa joacă în Challenge Cup. ”Mă bucur că vom evolua în Cupa Challenge, o competiție în care am mai jucat. Este cu adevărat o provocare și sper că vom avea un sezon foarte bun, atât pe plan intern, cât și la meciurile europene. Îmi doresc să vină mulți suporteri la sală să ne vadă în acest weekend și sper că vom avea o atmosferă frumoasă. Pentru mine, fanii reprezintă al șaptelea jucător. Avem nevoie de voi”, a mai precizat Orle.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.