Agroland a mai anunțat un transfer, după ce miercuri oficializat contractul cu Roxana Iancu. De data aceasta este vorba de o jucătoare din Serbia, Katarina Jovanovic, care a mai jucat în România.

Sârboaica are 27 de ani, măsoară 1,87 metri și evoluează pe postul de extremă. A început voleiul în orașul natal, la Steaua Roșie Belgrad, unde a fost legitimată între 2007-2011. Ulterior, a venit în România la Medicina Târgu Mureș și CSM Lugoj pentru ca în sezonul 2013-2014 să joace în Belarus, la Minchanka Minsk, cu care a jucat finala campionatului și optimile Cupei Challenge. De acolo a mers în Franța, la Amiens Longueau Metropole,  pentru ca ulterior să joace la Penicilina Iași sau Dinamo București. Sezonul trecut a jucat pentru francezii de la Volley Ball Romans.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Jovanovic a lucrat cu Bogdan Paul și Daniela Lupescu la Lugoj, iar cu Roxana Iancu, la Medicina Târgu Mureș. ”Nu pot să descriu sentimentul pe care îl am. Sunt foarte bucuroasă că mă întorc în România. Pentru mine este foarte important să știu cu cine lucrez la un club. Îl cunosc pe Bogdan Paul foarte bine. În opinia mea, este unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi are România. Sunt norocoasă că am șansa să lucrez din nou cu el. Știu la ce să mă aștept, disciplină și multă muncă, dar la final rezultatul va fi vizibil. De asemenea, sunt bucuroasă că voi juca alături de câteva foste colege. Sunt nerăbdătoare să le întâlnesc din nou. Am ales Timișoara și pentru că este aproape de Belgrad. Voi fi foarte aproape de casă, și este minunat că familia va avea șansa să vină să mă vadă la câteva meciuri”, a declarat voleibalista.

Sârboaica a fost o compnentă a naționalei de junioare a Serbiei și este entuziasmată că a ajuns la Timișoara. ”Despre Agroland am auzit doar cuvinte frumoase. Urmăresc echipa de la începutul sezonului trecut, am văzut câteva partide și m-am bucurat la victorii. Mărturisesc că în adâncul sufletului îmi doream joc pentru Agroland, iar acum pot spune că visul acesta a devenit realitate. Obiectivul meu este clar. Vin la Timișoara să ajut echipa cu experiența mea. Știu că Bogdan va forma o formație combativă, iar noi vom lupta pentru fiecare punct, vă garantez. Campionatul devine din ce în ce mai puternic și sper că vom fi capabile să ne arătăm potențialul. Mă bucur și pentru oportunitatea de a evolua din nou în Cupa Challenge. Pas cu pas vom reuși rezultate bune”, a mai spus voleibalista.

De la Agroland au plecat Diana Balintoni și andreea Lakovic. Deocamdată, au venit două jucătoare, Iancu și Jovanovic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.