Agroland Timișoara a împlinit săptămâna aceasta 4 ani de la înființare și momentul a venit într-un context foarte bun pentru echipa privată de volei feminin. Elevele lui Bogdan Paul au terminat sezonul regulat pe locul 5 și au ca obiectiv să mai urce un loc după meciurile din grupa 1-6, o clasare foarte bună la primul sezon în Divizia A1 de volei feminin.

Agroland va juca primul meci din grupa 1-6 pe terenul campioanei Volei Alba Blaj. ”Dacă ne raportăm la situația sportivă este o poziție pe care ne-am dorit-o de la început. Poate că nu am visat-o atât de frumos, dar am gesitonat-o corect. Ne regăsim în posibilitatea de a fi în primele patru echipe ale campionatului. Va fi un play-off aglomerat, nu putem spune cu certitudine că vom obține locul 4. Alba Blaj își caută punctele de care are nevoie pentru a avea șanse la titlu, nu își permite să mai piardă puncte. Noi căutăm orice fel de puncte pe care le putem obține. Sunt convins că fetele vor fi conectat la importanța acestui play-off, vom trata acest meci la fel de serios ca toate în care contează punctele”, a declarat antrenorul Bogdan Paul.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

De la începutul echipei, clubul a adus junioare de perspectivă din mai multe colțuri ale țării. Larisa Vasilica a venit din Moldova și spune că nu regretă că a ales să joace pentru Timișoara. ”Au fost patru ani de volei, de ambiție. am plecat de acasă la o vârstă fragedă, dar nu-mi pare rău. Cred că a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o până acum. Au fost schimbări, dar au fost pentru binele nostru. Acum joc și în Divizia A1, ceea ce este foarte bine pentru mine acum”, a declarat tânăra voleibalistă, căpitan al echipei de junioare.

La senioare, căpitanul este Diana Balintoni, voleibalista născută la Lugoj, care a evoluat doi ani și pentru CSM București. ”Ne-am dorit foarte mult să mă întorc acasă, a fost foarte greu în cei doi ani când eram la București. Am fost surprinsă de oamenii pe care i-am găsit aici, de principiile pe care se merge, de seriozitatea pe care o au. Nu regret nicio secundă, sunt mândră de locul în care mă aflu”, a precizat ridicătoarea.

Finanțatorul Horia Cardoș este foarte mulțumit că echipa sa are perspective de cupe europene din sezonul viitor. ”Au trecut patru ani și ne-am obișnuit să obținem rezultate an de an. În fiecare an alături de echipa care lucrează în acest club, desfășuram o activitate incredibil de interesantă pentru mine. Eu nu vin din sport, vin din zona de bussiness. Chiar dacă există multe asemănări, sportul e totuși o activitate diferită. Am norocul să fiu înconjurat de oameni extraordinari, care au făcut performanță înainte de a ajunge la clubul nostru. Putem obține un loc de cupă europeană, fie Cupa Balcanică, fie o competiție organizată de CEV”, a precizat Cardoș.

UVT este partener al clubului, cu o contribuție importantă referitoare la sala depe strada Oituz, membrii din staff sau aspecte ce țin de școlarizarea sportivelor, chiar dacă financiar nu există o susținere propriu-zisă. ”Ne permitem să punem niște semințe. Performanța se poate obține doar din parteneriate de acest tip, în fiecare fiecare punem ce avem mai bun. Mă bucur să descopăr la jucătoare că există un interes pentru zona de Psihologie, ce Educație Fizică și Sport, de Economie și Administrarea Afacerilor”, a precizat prorectorul UVT Mădălin Bunoiu.

Agroland are meci sâmbătă la Blaj,de la ora 18.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.