Joma - JSport.roJSport.ro

După primul sezon în Divizia A1, Agroland a terminat pe locul 5 și s-a calificat în Cupa Challenge, iar acum, are și jucătoare chemat la lot. Trei voleibaliste au primit convocări pentru pregătirea din luna iulie, în vederea preliminariilor pentru Campionatul European.

Este vorba de Roxana Bacșiș, Andreea Petra și Ariana Pîrv. Universalul Bacșiș este cea mai bună realizatoare a campionatului, cu 426 puncte, dintre care 33 ași și 62 blocaje. De pe postul de centru, Petra este ce amai bună jucătoare la serviciu din campionat. Voleibalista are 237 de puncte marcate, dintre care 50 de ași și 57 realizate din blocaje. Cât despre extrema Ariana Pîrv, ea a fost a patra realizatoare a echipei, cu 205 puncte, dintre care 33 ași și 15 blocaje.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Naționala se va reuni la Craiova, la data de 1 iulie, în vederea pregătirii meciurilor din grupa preliminară F pentru European, din care mai fac parte Spania, Bosnia-Herțegovina și Letonia. Patru meciuri se vor juca în august, iar alte două, anul viitor, în luna ianuarie. iată programul:

Etapa 1: România – Bosnia, 15 august, Craiova

Etapa 2: Spania – România, 19 august

Etapa 3: România – Letonia, 22 august, Craiova

Etapa 4: Letonia – România, 26 august

Etapa 5: România – Spania, ianuarie 2019

Etapa 6: Bosnia – România, ianuarie 2019

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.