Joma - JSport.roJSport.ro

Agroland a pierdut cu 3-0 meciul retur din șaisprezecimile Cupei Challenge, de unde s-au calificat mai departe unguroaicele de la Vasas Budapesta. În tur, formația din țara vecină s-a impus cu 3-1, dar în Banat au dominat și mai categoric ca pe propriul teren.

Vasas nu a putut miza la retur pe extrema Panagiota Dioti și pe centrul Nuria Lopes sa Silva, accidentate. la Timișoara a jucat însă Katarina Jovanovic, care nu a putut evolua în meciul-tur. Cu o situație medicală favorabilă româncelor, acest lucru nu s-a văzut și în teren. Agroland a condus la primele schimburi de mingi, după care, deși antrenorul Bogdan Paul a luat două time-out-uri, le-a luat degeaba, deoarece Vasas s-a impus cu 25-17. Cu set câștigat în deplasare, Agroland mai putea întoarce meciul doar în ”setul de aur”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nici vorbă însă de revenire. Vizitoarele au dominat meciul și mai clar. Agroland a cedat al doilea set cu 25-13, moment în care calificarea era deja acontată pentru trupa maghiară, care a avut în Sala ”Constantin Jude” patru fani foarte dedicați, are au acoperit sonor cei 400 de suporteri români. În setul al treilea, formația maghiară a jucat și cu rezerve, dar tot a câștigat și în prelungiri, cu 27-15, după un meci care ”cadrează” cu parcursul prost al celor de la Agroland din ultimele meicuri din campionat.

Jakub Gluszak, deșia fost diplomat, a precizat subtil că jocul foarte prost al timișorencelor a ușurat misiunea echipei sale. ”Înainte de meci eram convinși că va fi un cu totul alt meci decât cel de la Budapesta. Știam că trebuia să începem agresiv din primele minute, pentru că echipa timișoreană este foarte puternică. Suntem foarte mulțumiți, putem spune că am avut un meci ușor. A fost accesibil pentru că am fost agresivi, am luptat în apărare, am fost buni la blocaj. Cred că ne-a ajutat și adversarul, pentru că a făcut foarte multe greșeli. Cred că au renunțat ușor. Suntme în runda următoare a Challenge Cup, suntem fericiți. Nu ne-am așteptat să fie un meci așa ușor. În setul al treilea, a fost un avantaj de 2 puncte, dar și noi și ei am făcut multe schimbări. Suporterii aceștia călătoresc cu noi peste tot în Europa și în campionatul maghiar, le dedicăm victoria și lor”, a precizat antrenorul lui Vasas.

Sâmbătă de la ora 19,30 Agroland are alt meci greu în campionat, de data aceasta la Sala Oituz.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.