Fetele de la Agroland vor relua de sâmbătă jocurile oficiale, cu un meci acasă cu Dinamo, disputat într-un cuplaj, după meciul băieților de la Universitatea cu Zalăul. Echipa lui Bogdan Paul s-a pregătit serios pentru reluarea partidelor din retur.

Agroland s-a reunit deja din 2 ianuarie, foarte rapid după Sărbători. Voleibalistele au muncit din greu la antrenamentele desfășurate până acum, iar în debutul săptămânii, au avut un antrenament comun cu campioana Ungariei, Linamar Bekescsaba. Cele două formații au încercat mai multe sisteme de rotații și au jucat două seturi, iar fiecare echipă a câștigat câte unul. ”Consider că este un partener foarte util pentru ce avem noi nevoie în momentul de față, mai ales că ritmul unui astfel de antrenament este foarte greu de reprodus acasă. Aveam nevoie de un adversar înainte de realuarea campionatului și cred că pe viitor putem să mai facem întâlniri de acest gen pentru că sunt foarte, foarte utile”, a spus antrenorul Bogdan Paul.

Oferte echipament JomaCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Clubul timișorean privat se laudă cu performanța surorilor Florina și Karina Murariu, care s-au calificat cu naționala României U17, după rezultatele din grupa de calificare disputată la Ploiești, în perioada 4-7 ianuarie. Tricolorele au obținut sucese pe linie: 3-0 cu Elveția, 3-0 cu Suedia și cu 3-1 cu Belgia. Extrema Florina Murariu a avut în total 38 puncte (13 cu Elveția, 8 cu Suedia, 17 cu Belgia), 11 ași și eficiență de 47% la atacuri, performanță notabilă la 15 ani.

Așadar, Agroland va juca în a doua etapă din retur cu Dinamo sâmbătă, de la ora 19,30. Ulterior, în Cupa României, timișorencele jor juca returul fazei a doua cu CSM București, în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.