Joma - JSport.roJSport.ro

După ce se află pe locul 5 în pauza de Sărbători, unul onorabil pentru o nou-promovată, UVT Agroland Timișoara areși trei jucătoare intrate în vizorul echipei naționale. La club a sosit un fax de pre-convocare pentreu trei dintre voleibalistele care se antrenează sub comanda lui Bogdan Paul.

Este vorba de pentrul Andreea Petra, extrema Pârv și de universalul Roxana Bacșiș. Primele două au fost la lot și la ultimele acțiuni oficiale ale naționalei, care a terminat pe locul trei în grupa de calificare pentru Campionatul Mondial. Cât despre Bacșiș, jucătoare revine în atenția lotului național. România e în grupă cu Spania, Bosnia-Herțegovina și Letonia pentru calificările la Europeanul din 2019.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Roxana Bacșiș a reușit în 34 de meciuri 140 puncte, din 10 ași, 21 blocaje, 109 atacuri. În tot atâtea meciuri, Andreea Petra a contabilizat 87 puncte: 24 ași, 17 blocaje, 46 atacuri. Tot 87 de puncte a înscris și Ariana Pârv, dar în 31 de meciuri, după 11 ași, 10 blocaje, 66  atacuri. Șanse mari să fie convocată la naționala Muntegrului are și Andrea Lakovic, care ar urma să dea piept cu Ucraina, Norvegia și Grecia pentru calificarea la European.

Preliminariile vor începe în data de 15 august.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.